''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1341 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


15 August 2016

Opinioni i Agjencise adresuar Komunes se Istogut

AKK-ja i rekomandon Komunës së Istogut anulimin e procedurave të prokurimit të tenderit "Furnizimi-Blerja e Automjetit Udhëtar-Kombi për shërbimin e Vakcinimit për nevoja të QKMF-së Istog (i përdorur)"

Për të shkarkuar opinionin kliko 

Ketu

Kthehu tek lajmet tjera