''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1339 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


04 August 2016

AKK I rekomandon Ministrisë së Infrastrukturës anulimin e procedurave të tenderit “Rehabilitimi I rrugës: Lipjan Magurë L-9280 m"

Shkarko opinioni si PDF

Kthehu tek lajmet tjera