''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1337 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


15 July 2016

AKK-ja i rekomandon Administratës Tatimore të Kosovës anulimin e procedurave të prokurimit për "Furnizim me tablet (Ipad) sipas kërkesave dhe nevojave të AK-së"

Për të shkarkuar Opinionin klikoni këtu

Kthehu tek lajmet tjera