''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1334 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


11 July 2016

AKK-ja i rekomandon Komunës së Skënderajt anulimin e procedurave të prokurimit të tenderit "Asfaltimi I rrugës në fshatin Likovc L=4760m,ri-tenderim"

Për të shkarkuar Opinionin klikoni këtu

Kthehu tek lajmet tjera