''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1332 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


11 July 2016

AKK-ja i rekomandon Ndërrmarjes Publike Banesore anulimin e procedurave të prokurimit per "Furnizim me automjete transportuese PICK UP për nevoja të NPB-re"

Kliko këtu për ta shkarkuar Opinionin

Kthehu tek lajmet tjera