''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1330 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


07 July 2016

Ekziston konflikti i Interesit ne rastin e zyrtarit publik Qazim Xani

Ekziston konflikti I interest  dhe papajtushmëri në ushtrimin e funksionit public në rastin e zyrtarit Qazim Xani –  Anëtar I kuvendit të Komunës së Skenderajt, dhe njëkohësiht pronar në biznesin privat “Drita”.

 

 

Shkarko vendimin si PDF

Kthehu tek lajmet tjera