''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1327 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


17 June 2016

Opinion i Agjencisë adresuar Korporatës Elektroenergjetike të Kosovës

Kliko ketu per te shkarku opinionin

Kthehu tek lajmet tjera