''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1320 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


15 June 2016

AKK i rekomandon Komunës së Skënderajt anulimin e një tenderi

Agjencia kundër Korrupsionit përmes një Opinioni ka kërkuar nga Komuna e Skënderajt  anulimin e procedurave të prokurimit për tenderin  "Furnizimi me dru për ngrohje për të gjitha njësit shpenzuese të Komunës së Skënderajt"

 

Kliko ketu per te sharkuar opinionin

Kthehu tek lajmet tjera