''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1319 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


03 June 2016

AKK i rekomandon Komunës së Lipjanit anulimin e Lot -1 të një tenderi

Agjencia kundër Korrupsionit përmes një Opinioni ka kërkuar nga Komuna e Lipjanit anulimin e procedurave të Lot-1 për tenderin "Furnizimi me fidane dhe sistemin e ujitjes në sipërfaqe prej 5.6 ha"

 

Shkarkoni ketu Opinionin

Kthehu tek lajmet tjera