''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1317 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


01 June 2016

AKK I rekomandon Komunës së Prizrenit anulimin e një tenderi

Shkarko Opinioni si pdf

Kthehu tek lajmet tjera