Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

RAPORTO TANI:

1315 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


30 May 2016

AKK i adreson opinion Komunës së Prizrenit

Agjencia kundër korrupsionit përmes një Opinioni ka kërkuar nga Komuna e Prizrenit anulimin e procedurave të tenderimit për tenderin "Renovimi I Shtëpisë së malorëve Kopanovodë faza e dytë"

 

Kliko Këtu që të shkarkoni opinionin

Kthehu tek lajmet tjera