''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1314 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


27 May 2016

Opinion i Agjencise kunder Korrupsionit adresuar Ministrise se Infrastruktures

Shkarko Opinioni si PDF

Kthehu tek lajmet tjera