''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1312 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


25 May 2016

Vendim i Agjencisë për zyrtarin Sinisa Milosavljevic

Vendim i Agjencisë për zyrtarin Sinisa Milosavljevic - Këshilltar Komunal në Komunën e Leposaviçit

 

Linku për shkarkim

Kthehu tek lajmet tjera