''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1311 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


25 May 2016

Vendim i Agjencisë për zyrtarin Goran Maksimovic

Vendim i Agjencisë për zyrtarin Goran Maksimovic-Drejtor për Urbanizëm, Kadastër dhe Gjeodezi  në Komunën e Novobërdës

 

Linku për shkarkim

Kthehu tek lajmet tjera