''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1310 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


25 May 2016

Vendim i Agjencisë për zyrtarin Nebojsha Arsic

Vendim i Agjencisë për zyrtarin Nebojsha Arsic-Drejtor i Shërbimeve Publik në Komunën e Novobërdës

 

Linku për shakrkim

Kthehu tek lajmet tjera