Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

RAPORTO TANI:

1309 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


24 May 2016

AKK i adreson opinion Radio Televizionit të Kosovës

Agjencia kundër Korrupsionit përmes një opinioni ka kërkuar nga Radio Televizioni i Kosovës anulimin e procedurave të tenderimit për tenderin "Pajisje për Integrimin e rrjetës dhe zhvillimin e montazhës në TV dhe Radio"

 

Klikoni këtu për të shkarkuar Opinionin

Kthehu tek lajmet tjera