''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1307 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


23 May 2016

AKK i adreson opinion Komunës së Kllokotit

Agjencia kundër korrupsionit përmes një Opinioni ka kërkuar nga Komuna e Kllokotit anulimin e procedurave të tenderimit për tenderin "Ndërtimi I Qendrës Kulturore-faza II"

Për te shkarkuar opinionin klikoni

ketu

Kthehu tek lajmet tjera