''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1300 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


06 April 2016

Vendim i Agjencisë për zyrtarin Beka Hylenaj

Vendim i Agjencisë për zyrtarin Beka Hylenaj-Anëtar I Kuvendit Komunal në Skënderaj

 

Linku per shkarkim

Kthehu tek lajmet tjera