''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1296 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


22 March 2016

AKK I rekomandon MASHT-it anulimin e një tenderi

Agjencia kundër Korrupsionit I kërkojë Ministrisë së Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë ndërmarrjen e të gjitha masave për evitimin e shkeljeve të evidentuara në lidhje me tenderin, - “Furnizim me ushqim për nxënës në qendra burimore dhe shkolla special”.

 

Për më shumë shkarkoni 

Opinionin si PDF

Kthehu tek lajmet tjera