''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1295 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


19 March 2016

Opinion i Agjencisë rekomandon Komunën e Ferizajit anulimin e procedurave të prokurimit lidhur me tenderin "Furnizimi me artikuj ushqimor për shtëpinë e komunitetit në fsh. Lum Madh"

Opinion i Agjencisë rekomandon Komunën e Ferizajit anulimin e procedurave të prokurimit lidhur me tenderin "Furnizimi me artikuj ushqimor për shtëpinë e komunitetit në fsh. Lum Madh"

 

Për më shumë shkarko 

opinion si PDF

Kthehu tek lajmet tjera