''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1293 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


17 March 2016

Opinion i Agjencisë rekomandon Komunën e Fushë Kosovës anulimin e procedurave të prokurimit lidhur me tenderin "Blerja e fidanëve të mollë për të ndihmuar fermerët" dhe "Blerja e fidanëve të mjedrës për të ndihmuar fermerët"

Opinion i Agjencisë rekomandon Komunën e Fushë Kosovës anulimin e procedurave të prokurimit lidhur me tenderin "Blerja e fidanëve të mollë për të ndihmuar fermerët" dhe "Blerja e fidanëve të mjedrës për të ndihmuar fermerët"

Për më shumë shkarko 

opinion si PDF

Kthehu tek lajmet tjera