''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1291 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


16 March 2016

Opinion i Agjencisë rekomandon Komunën e Rahovecit anulimin e tenderit "Furnizimi me material teknik për nevojat e Komunës"

AKK-ja i rekomandon SSHKUK-së anulimin e procedurave të prokurimit lidhur me tenderin "Furnizimi me material teknik për nevojat e Komunës"

Për më shumë shkarko 

opinion si PDF

Kthehu tek lajmet tjera