''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1289 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


09 March 2016

AKK-ja i rekomandon Telekomit të Kosovës anulimin e procedurave të prokurimit per "shërbime të realizimit reklamave dhe furnizim me material marketing"

Agjencia kundër korrupsionit përmes një opinion i kërkojë Telekomit te Kosoves anulimin e procedurave të tenderit  "shërbime të realizimit  reklamave dhe furnizim me material marketing"

Për më shumë shkarko 

 

opinion si PDF

Kthehu tek lajmet tjera