Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1288 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


09 March 2016

KK-ja i rekomandon SSHKUK-së anulimin e procedurave të prokurimit për "furnizim me material harxhues për ortopedi"

Agjencia kundër korrupsionit përmes një opinion i kërkojë SSHKUK-se anulimin e procedurave të tenderit "furnizim me material harxhues për ortopedi"

Për më shumë shkarko

opinion si PDF

Kthehu tek lajmet tjera