''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1287 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


04 March 2016

AKK I rekomandon KOSST anulimin e tenderit “Furnizim me aksesor të TI”

Agjencia kundër korrupsionit përmes një opinion i kërkojë KOSTT anulimin e procedurave të tenderit “ Furnizim me aksesor të TI”.

 

Për më shumë shkarko

 

opinion si PDF

Kthehu tek lajmet tjera