''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1281 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


24 February 2016

AKK i adreson opinion Komunës së Kamenicës

AKK-ja rekomandon anulimin e procedurave të prokurimit për furnizim me material për zyre dhe material të shtypit

Për më shumë shkarko 

opinionin si PDF

Kthehu tek lajmet tjera