''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1276 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


16 February 2016

AKK i rekomandon komunës së Gjilanit anulimin e tenderit “Furnizim me IPED-a për nevoja të këshilltarëve komunal”

Prishtinë, 16 shkurt 2016 - Agjencia kundër korrupsionit përmes një opinioni I ka rekomanduar Komunës së Gjilanit anulimin e procedurave të tenderit “Furnizim me IPED-a për nevoja të këshilltarëve komunal” në mënyrë që të evitohen parregullsitë e evidentuara.

 

Për më shumë

shkarko Opinioni si PDF

Kthehu tek lajmet tjera