''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1274 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


15 February 2016

AKK i rekomandon Komunës së Gjilanit anulimin e një Tenderi

Prishtinë, 15 shkurt 2016 - Agjencia kundër korrupsionit përmes një opinion I rekomandojë  Komunës së Gjilanit anulimin e  tenderit “Ndërtimi I çerdhes –Institucionit parashkollor në lagjen Dardania 1.

 

Për më shumë

shkarko Opinioni si PDF

Kthehu tek lajmet tjera