''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1272 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


12 February 2016

AKK-ja i rekomandon KEK-ut anulimin e procedurave të prokurimit –Ndertimi i shtratit Sferik me kurorën e dhëmbëzuar në Makinën e kombinuar II

Agjencia kundër korrupsionit i ka kërkuar KEK-ut që të anulojë procedurat e prokurimit në rastin e Ndertimi i shtratit Sferik me kurorën e dhëmbëzuar në Makinën e kombinuar II

Për më shumë, 

shkarko Opinionin

Kthehu tek lajmet tjera