''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1271 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


12 February 2016

AKK I rekomandon MBPZHR-së anulimin e Tenderit “Larja e automjeteve të MBPZHR-së”

Agjencia kundër Korrupsionit përmes një opinion I kërkojë Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural që të anulojë  procedurat e tenderit “larja e Automjeteve të MBPZH-së”

 

Për më shumë 

shkrako opinion si PDF

Kthehu tek lajmet tjera