Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

RAPORTO TANI:

1270 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


10 February 2016

AKK kërkon anulimin e procedurave të tre tenderëve në tri institucione të ndryshme

Prishtinë, 10 shkurt 2016 - Agjencia kundër korrupsionit përmes tre opinioneve të ndara kërkojë nga tri institucione që ti ndërpresin procedurat e tenderimit në të tre rastet  për shkak se janë vërejtur parregullsi gjatë procesit tenderues të tyre.

Për më shumë  kliko në linçet e më poshtëm për ti shkarkuar Opinionet si PDF

Tenderi,  “Furnizim me material shpenzues dhe mjete pune për mirëmbajtjen teknike të objekteve”  I  shpallur nga autoriteti kontraktues  Posta e  Kosovës;

Tenderi - “ Furnizim me pajisje të IT-së për projektin TEMPUS Consus” I shpallur nga autoriteti kontraktues Universiteti Publik  “Haxhi Zeka”  në  Pejë;

Tenderi  “ Furnizim me artikuj ushqimor për shtëpinë e komunitetit” I shpallur nga autoriteti kontraktues Komuna e Deçanit.

Kthehu tek lajmet tjera