''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1267 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


04 February 2016

Ekziston Konflikt Interesi në rastin e zyrtares Nadire Hoxha- Keshilltare Komunale ne Kuvendin Komunal te Therandes

Shkarko vendimin si pdf

Kthehu tek lajmet tjera