Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

RAPORTO TANI:

475 - Fotogaleria_single_page | AKK

Këndi i shtypit

Fotogaleria


21 June 2018

Drejtori Havolli pret Këshilltaren Ligjore të Ambasadës Amerikane në Kosovë