Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

RAPORTO TANI:

1437 - Mundesi Punesimi Sp | AKK

Agjencia

04 April 2016

Konkurs për plotësimin e vendit te lirë të punës: - Zyrtar i Logjistikës


Agjencia Kundër Korrupsionit: Kërkon të punësojë në Divizionin për Punë të Përgjithshme dhe Financa

Titulli i vendit të punës: 1 (Një) pozitë - Zyrtar i Logjistikës

 

Shkarko konkursin

 

Shkarko Formularin