Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

RAPORTO TANI:

1432 - Mundesi Punesimi Sp | AKK

Agjencia

18 December 2013

Renditja përfundimtare të kandidatëve për postin menaxher i prokurimit


Kandidatët nga lista e ngusht janë testuar më datën 13.12.2013 dhe janë renditur sipas cilësive të vlersuara sipas kritereve të përzgjehdur dhe miratuar më 17.12.2013

 

Shkarko listën si pdf