Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

RAPORTO TANI:

1427 - Mundesi Punesimi Sp | AKK

Agjencia

25 September 2013

Rezultatet përfundimtare të kandidatëve të intervistuar për postin - Zyrtar i Lartë për Parandalimin e Korrupsionit në Prokurim Publik


Rezultatet përfundimtare të kandidatëve të intervistuar për postin - Zyrtar i Lartë për Parandalimin e Konfliktit e Korrupsionit në Prokurim Publik me nr të referencës ZYR1.

Shkarko Listen Këtu