Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

RAPORTO TANI:

1413 - Mundesi Punesimi Sp | AKK

Agjencia

02 May 2013

Rezultatet përfundimtare të kandidatëve të intervistuar për postin - Zyrtar i Lartë për Mbikëqyrjen e Pasurisë dhe Dhuratave


Rezultatet përfundimtare të kandidatëve të intervistuar për postin - Zyrtar i Lartë për Mbikëqyrjen e Pasurisë dhe Dhuratave.

Kandidatët nga lista e ngushtë janë testuar më 26. 04.2013 dhe janë renditur sipas cilësive të vlerësimit sipas kritereve të përzgjedhur dhe miratuar. 

 

 

Shkarko listen si pdf