Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

RAPORTO TANI:

1439 - Mundesi Punesimi Sp | AKK

Agjencia

13 July 2016

K O N K U R S për pozitën: Zyrtar për Përkthime


Agjencia Kundër Korrupsionit: Kërkon të punësojë në Divizionin për Punë të Përgjithshme dhe Financa

Titulli i vendit të punës: 1 (Një) pozitë - Zyrtar për Përkthime

 

Shkarko konkursin si PDF

 

Shkarko Formularin per aplikim