Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

RAPORTO TANI:

1428 - Mundesi Punesimi Sp | AKK

Agjencia

25 September 2013

Rezultatet Përfundimtare Të Kandidatëve Të Intervistuar Për Postin - Zyrtar I Lartë Për Parandalimin E Korrupsionit Në Prokurim Publik


Rezultatet përfundimtare të kandidatëve të intervistuar për postin - Zyrtar i Lartë për Parandalimin e Konfliktit e Korrupsionit në Prokurim Publik me nr të referencës ZYR1. Kandidatët nga lista e ngushtë janë testuar me datën 17.09.2013 dhe jan renditur sipas cilësive, të vlersuar sipas kritereve të përzgjedhur dhe miratuar më 20. 09 2013.

 

Shkarko listen si pdf