Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

RAPORTO TANI:

1422 - Mundesi Punesimi Sp | AKK

Agjencia

03 July 2013

Anulimi i Konkursit


Anulohet procedura e rekrutimit për pozitën e karrierës Menaxher i Prokurimit (një pozitë), shpallur me datë 14.05 2013

 

Shkarko vendimin si pdf