Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

RAPORTO TANI:

1409 - Mundesi Punesimi Sp | AKK

Agjencia

04 April 2013

Rezultatet përfundimtare të kandidatëve të intervistuar për postin: Zyrtar për Parandalimin e Konfliktit të Interesit dhe korrupsionit


Rezultatet përfundimtare të kandidatëve të intervistuar për postin: Zyrtar për Parandalimin e Konfliktit të Interesit dhe korrupsionit.

 

Shkarko listen si pdf