Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

RAPORTO TANI:

1324 - Mundesi Punesimi Sp | AKK

Agjencia

26 March 2012

Rezultatet e testit për vend të lirë pune


Rezultatet e pikëve të fituara të kandidatëve nga lista e ngushtë që janë testuar më 16/1603/2012 për pozitën e punës: - Zyrtar i Lartë për Hetime dhe Bashkëpunim me Mekanizmat kundër Korrupsionit.

 

Shkarko dokumentin si pdf