Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

RAPORTO TANI:

1282 - Mundesi Punesimi Sp | AKK

Agjencia

07 December 2010

Shef të Divizionit për Parandalimin e Konfliktit të Interesit


Shef të Divizionit për Parandalimin e Konfliktit të Interesit

 

Skarko detajet tjera ne pdf

 

Shkarko aplikacionin