Korrupsioni mbaron me ndihmen tuaj

0800 10800 thirrjet jane pa pagese, konfidenciale dhe te besueshme

Vendimet

 • Vendim i Agjencisë për zyrtaren Luljeta Beqiri-Anëtare e Këshillit Drejtues të Universiteti Publik të Mitrovicës "Isa Boletini"

  Shkarko dokumentin
 • Vendim i Agjencisë për zyrtarin Bislim Zyrapi-Këshilltar Politik i Presidentit të Republikës së Kosovës

  Shkarko dokumentin
 • Vendim i Labinot Halilaj-Kryesues i Kuvendit Komunal të Drenasit

  Shkarko dokumentin
 • Vendim i Agjencisë për zyrtarin Goran Milenkovic-Anëtar i Bordit në Organin Shqyrtues të Prokurimit

  Shkarko dokumentin
 • Vendim i Agjencisë për zyrtarin Artan Fejza-Udhëheqës i Prokurimit në Ministrinë e Administratës Publike

  Shkarko dokumentin
 • Vendim i Agjencisë për zyrtarin Fatmir Hoxha-ish Anëtar i Kuvendit Komunal në Gjilan

  Shkarko dokumentin