Korrupsioni mbaron me ndihmen tuaj

0800 10800 thirrjet jane pa pagese, konfidenciale dhe te besueshme

Vendimet

 • Vendim i Agjencisë për zyrtarin Amir Rexhepi-Këshilltar Komunal në Kuvendin Komunal të Ferizajt

  Shkarko dokumentin
 • Vendim i Agjencisë për zyrtarin Halit Isufi-Kryesues i Bordit në Ndërrmarjen Publike "Posta e Kosovës" SH.A

  Shkarko dokumentin
 • Vendim i Agjencisë për zyrtarin Enver Hyseni-Inspektor tatimor në ATK

  Shkarko dokumentin
 • Vendim i Agjencisë për zyrtarin Fatos Ajvazi-Prokuror në Prokurorinë Themelore në Prizren

  Shkarko dokumentin
 • "Vendimi i Agjencisë për z. Ismet Azemi - Anëtar i Këshillit Drejtues të Teatrit Kombëtar të Kosovës"

  Shkarko dokumentin
 • "Vendimi i Agjencisë për z. Adem Nura - Drejtor i Qendres Kombëtare të Mjekësisë Sportive të QKUK-së "

  Shkarko dokumentin