Korrupsioni mbaron me ndihmen tuaj

0800 10800 thirrjet jane pa pagese, konfidenciale dhe te besueshme

Vendimet

 • Vendim i Agjencisë për zyrtarin Dragan Gvozdic- Drejtor në Komunën e Zveçanit

  Shkarko dokumentin
 • Vendim i Agjencisë për zyrtarin Parim Kosova - Kryesues i Këshillit Drejtues në Universitetin e Prizrenit "Ukshin Hoti"

  Shkarko dokumentin
 • Vendim i Agjencisë për zyrtarin Izet Rushiti-Kryeshef Ekzekutiv në Ndërrmarjen Publike Lokale Ambienti- Ferizaj

  Shkarko dokumentin
 • Vendim i Agjencisë për zyrtaren Miradije Meha-Drejtoreshë e Departamentit të Administratës dhe Përkrahjes dhe Zyrtar kryesor financiar, në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve

  Shkarko dokumentin
 • Vendim i Agjencisë për zyrtarin Sali Salihu-Ish Drejtor i Klinikës së Kirurgjisë Maksillofaciale

  Shkarko dokumentin
 • Vendim i Agjencisë për zyrtarin-Avdullah Robaj U.D Prodekan në Fakultetin Juridik në Universitetin "Haxhi Zeka" në Pejë

  Shkarko dokumentin