Korrupsioni mbaron me ndihmen tuaj

0800 10800 thirrjet jane pa pagese, konfidenciale dhe te besueshme

Vendimet

 • Vendim i Agjencisë për zyrtarin Emrush Hyseni-UD I Drejtorit të Ndërrmarjes Publike Komunale “Sportmarketing” SH.A

  Shkarko dokumentin
 • Vendim i Agjencisë për zyrtarin Qazim Qeska-Anëtar I Bordit të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Radoniqi” SH.A

  Shkarko dokumentin
 • Vendim i Agjencisë për zyrtarin Shukri Luta-Këshilltar Komunal në Komunën e Kaqanikut

  Shkarko dokumentin
 • Vendimi i Agjencise per zyrtarin Muhamet Behra - Drejtor i Drejtorise per Pune Inspektuese ne Komunen e Rahovecit

  Shkarko dokumentin
 • Opinioni i Agjencise per zyrtarin Avni Gashi - Drejtor i zyres se prokurimit ne Ndermarrjen Publike, Kompania e Uijsjellesit Rajonal Prishtina

  Shkarko dokumentin
 • Vendim i Agjencisë për zyrtarin Shpëtim Zhegrova-Kryesuesit i Kuvendit Komunal të Vushtrrisë

  Shkarko dokumentin