Korrupsioni mbaron me ndihmen tuaj

0800 10800 thirrjet jane pa pagese, konfidenciale dhe te besueshme

Vendimet

 • Vendim i Agjencisë për zyrtarin Fatos Ajvazi-Prokuror në Prokurorinë Themelore në Prizren

  Shkarko dokumentin
 • "Vendimi i Agjencisë për z. Ismet Azemi - Anëtar i Këshillit Drejtues të Teatrit Kombëtar të Kosovës"

  Shkarko dokumentin
 • "Vendimi i Agjencisë për z. Adem Nura - Drejtor i Qendres Kombëtare të Mjekësisë Sportive të QKUK-së "

  Shkarko dokumentin
 • "Vendimi i Agjencisë për z. Xhavit Hasani - Anëtar i Bordit në Kompaninë për Menaxhimin e Deponive - Prishtinë"

  Shkarko dokumentin
 • "Vendimi i Agjencisë për z. Valon Kashtanjeva - Anëtar i Këshillit Drejtues të Teatrit Kombëtar të Kosovës"

  Shkarko dokumentin
 • Vendim i Agjencisë për zyrtaren Luljeta Beqiri-Anëtare e Këshillit Drejtues të Universiteti Publik të Mitrovicës "Isa Boletini"

  Shkarko dokumentin