Korrupsioni mbaron me ndihmen tuaj

0800 10800 thirrjet jane pa pagese, konfidenciale dhe te besueshme

Raporto

Faleminderit për raportimin!

Raportimi juaj është dërguar me sukses. Nese ju keni dërguar edhe kontaktet tuaja atëherë punonjësit e Agjencisë do të ju kontaktojnë menjeherë dhe do të ju bëjnë të ditur hapat e metutjeshëm, ndërsa të dhenat tuaja do të ruhen në mënyrë konfidenciale.

Informacioni i cili jepet përmes këtij raportimi, mbahet nga Agjensioni vetëm si e dhënë informative. Agjensioni mund t’iu kontaktoj juve në mënyrë të drejtpërdrejtë për të folur mbi rastin e përshkruar vetëm kur ju jepni njërin prej kontakteve tuaj. Nëse dëshironi të na kontaktoni në mënyrë telefonike, ju mund të na telefononi në numrin pa pagesë 0800-10800. Të gjitha thirrjet janë konfidenciale dhe të besueshme.

1.
2.
3.
4. *recaptcha

Informacioni i cili jepet përmes këtij raportimi, mbahet nga Agjensioni vetëm si e dhënë informative. Agjensioni mund t’iu kontaktoj juve në mënyrë të drejtpërdrejtë për të folur mbi rastin e përshkruar vetëm kur ju jepni njërin prej kontakteve tuaj. Nëse dëshironi të na kontaktoni në mënyrë telefonike, ju mund të na telefononi në numrin pa pagesë 0800-10800. Të gjitha thirrjet janë konfidenciale dhe të besueshme.