Korrupsioni mbaron me ndihmen tuaj

0800 10800 thirrjet jane pa pagese, konfidenciale dhe te besueshme

Raporte

  • Raporti Janar - Dhjetor 2013

    PRISHTINË, 02 Prill 2014 - Ky raport pasqyron punën një vjeçare të AKK-së për periudhën, 1 janar - 31 dhjetor, 2013. Raporti reflekton aktivitetet e kryera dhe të ndërmarra nga AKK gjatë kësaj periudhe të cilat, janë paraqitur sipas fushave që mbulon secili departament. Po ashtu raporti në formë...

    Shkarko dokumentin